Nyheter


Uppdaterades senast 2019-03-11

DAGS FÖR ÅRSMÖTE.


Kom och lyssna och ställ frågor till Rolf Grönstedt från huvudstyrelsen. Rolf kommer prata om nya UT och AT, och kommer givetvis lyssna och svara på frågor gällande Vorstehklubben. Efter Rolfs stund, har vi lite mingel med förtäring. Därefter körs årsmötet ingång, för att på sedvanligt vis avslutas med prisutdelning. Även årets funktionär skall koras.


Kom och gör din röst hörd den 17 mars kl.13:00 i Jägareförbundets lokal på Skedhult, Eksjö.


Även vi i Vorstehklubben vill dra vårt strå till stacken när det gäller miljön, så här nedan kan ni ladda hem och skriva ut de dokument ni vill ha med er på årsmötet.

UTSTÄLLNINGS NYTT.


INBJUDAN PROVLEDARUTBILDNING

 

Lördag den 27 april kommer en provledarutbildning anordnas en heldag med Göran Stamborg. Välkommen med anmälan snarast möjligt till Åsa via mail asa.brusback@gmail.com

Mer detaljerad information skickas ut i samband med utbildningen!
Nu ligger remissen för regelrevidering ute på SVK's hemsida.


De nya reglerna kommer att gälla från 2022-01-01 och beslut ska tas vid fullmäktige 2019.


In o läs och skicka era eventuella synpunkter till styrelsen senast 2019-02-01.


REGELREMISS (Länk)


I helgen 22-23/9 gick SVK Småland-Östergölands första fältprov för året av stapeln.

Reportage från Boxholmsprovet i tidningen Jordbrukaren.

GDPR Information


I Småland/Östergötlands lokalavdelning behandlas alla personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen – EU 2016/679 GDPR. För mer utförlig information gällande behandling av personuppgifter, gå till http://www.vorsteh.se/ På Datainspektionens webbplats kan du läsa mer om Dataskyddsförordningen. Uppgifterna kommer att användas för verksamheten inom Småland/Östergötlands LO och utskick av information från Småland/Östergötlands LO. Vill du inte få dessa utskick kan du avsäga dig dem genom att kontakta Småland/Östergötlands lokalavdelning."I samband med våra prov/utställningar/aktiviteter tas foton. Dessa plus resultatlistor med namn på hund o ägare/förare läggs efter aktivitetens avslutande ut på vår hemsida och på vår facebooksida. Om du önskar att inte vara med på bild eller med ditt namn på dessa sidor, var god kontakta ansvarig för respektive aktivitet eller ordförande.

I och med din anmälan till prov/utställning/aktivitet godkänner du dessa villkor."


2018-05-24